Geanta Manichiura SensoPRO Milano, Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) PRP: 300,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Geanta Manichiura SensoPRO Milano, Pink - realizată dintr-un material rezistent dar extrem de uşor, este perfectă pentru rutina ta zilnica, avand un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură si hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic, finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară realizată din piele ecologică fiind foarte uşor de curăţat.

Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic şi promite să se ridice la standardele nevoilor tale de zi cu zi. Cele două fermoare laterale deschid geanta de cosmetice în sistem “acordeon”, oferindu-ţi posibilitatea de a vedea tot ceea ce este înăuntru în acelaşi timp ! Geanta SensoPRO Milano, Pink îţi garantează că nu va mai trebui să cauţi ceea ce ai nevoie în buzunare închise sau compartimente ascunse şi greu de accesat!

Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare, în timp ce compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe,borcănaşe, lampă UV etc.).

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap ? Nimic mai simplu ! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

Eşti pasionată de machiaj şi cosmetică, şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe ce nu sunt îndeajuns de practice şi încăpătoare? Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Manichiura SensoPRO Milano, Pink şi îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodata!


Dimensiuni: 31cm x 24cm x 25cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review