Sterilizator UV Germix dublu, sterilizator ustensile cu 2 sertare

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
104,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
70
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1007(1)

Descriere

Nota: Sertarele nu se inchid etans, insa nu afecteaza functionalitatea produsului. Produs nou, fara urme de folosire si ambalaj in stare buna.

Sterilizator UV dublu pentru coafor (lampa cu ultraviolete), antigermeni, antibacterian, pentru sterilizarea accesoriilor de coafor/frizerie: foarfeci, perii, piepteni - Germix Dublu.

Dimensiuni sterilizator: 35 x 19 x 33cm

AVERTIZARI GENERALE

1.Curatarea sterilizatorului cu ultraviolete se face cu o carpa umeda, fara substante ce contin acetona sau alcool.

2. Sterilizatorul este prevazut cu un starter, in cazul in care acesta se defecteaza si trebuie schimbat, asigurati-va ca aparatul este oprit si scos de la sursa de curent.

3. Sterilizatorul corespunde Normelor EU, intrate in vigoare in 01.01.1997.


MOD DE FOLOSIRE

1. Apasati intrerupatorul pentru pornire, iar ledul verde va indica faptul ca serilizatorul este sub tensiune.

2. Sertarele instrumentelor de lucru trebuie sa fie impins bine pina in spate. Numai la o inchidere corecta, lampa UV (lampa cu ultraviolete) intra in functiune.

3. Acest sterilizator garanteaza distrugerea germenilor si bacteriilor care apar la locul de munca, in conditii normale de igiena si curatenie.Timpul minim de actionare este de 1 ora.

4. Tragerea unui sertar duce la intreruperea functionarii lampii cu UV (ultraviolete), introducerea sertarului duce la refunctionarea lampii cu UV, fara sa fie actionat butonul principal de pornire al sterilizatorului.

5. Dupa intrebuintare, se recomanda inchiderea intrerupatorului principal, pentru ca sterilizatorul sa nu ramana sub tensiune.




Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review