Strasuri Unghii metalice mici diverse forme argintii si aurii - Carusel Strasuri

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
4,90 RON (TVA inclus) PRP: 6,00 RON
18
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Strasuri Unghii metalice mici diverse forme argintii si aurii - Carusel Strasuri in forme geometrice, 2 culori, pentru decorarea unghiilor false, livrate la disc.
Diametru strasuri de la 1,5mm la 3,5mm.
Strasurile pentru unghii se aplica foarte usor.
Inainte de a aplica Strasuri Unghii metalice trebuie sa tineti unghiile in apa calda 10 - 15 min pentru indepartarea cuticulelor. Asigurati-va ca apa nu este nicia prea calda, nici prea rece.
Uscati mainile usor cu un prosop. Dupa care puteti aplica un strat de oja sau de lac pe unghii, sunt recomandate cele care contin proteine, vitamina E, aloe vera sau calciu.
Strasuri Unghii metalice se aplica destul de usor cu ajutorul unui aplicator special creat, cu acest aplicator strasurile sunt aplicate pe unghie in pozitia dorita.
Dupa aplicarea strasurilor de unghii pe lac, trebuie sa asteptati in jur de 5 - 15 min pentru a se usca, in momentul in care puneti strasurile pe unghii trebuie sa va asigurati ca lacul este inca lipicios.
Achizitioneaza Strasuri Unghii metalice si procedati la fel pentru toate unghiile si mai trebuie sa aplicati inca un strat de lac peste unghia completa.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review