Ulei Cuticule Stilou cu Iasomie , Tratament Unghii

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
5,90 RON (TVA inclus) PRP: 10,00 RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Uleiul pentru cuticule cu Iasomie  se remarca prin continutul imbunatatit cu vitamine esentiale si iasomie, ce ingrijeste si stopeaza cresterea cuticulei pe termen lung.Tratamentul pentru unghii ofera stralucire si un aspect sanatos manichiurii tale.  
Uleiul este ambalat intr-o sticluta in forma de stilou, extrem de practica, ce se roteste si se aplica cu pensula pe marginea cuticulei.
Uleiul pentru ingrijirea cuticulelor cu aroma de Iasomie inmoaie aspectul rigid al cuticulelor si le ofera catifelare si rezistenta. Pensula speciala se foloseste cu mare usurinta, necesitand doar o cantitate mica de lichid pentru a acoperi toata suprafata unghiei. Aroma deosebita a uleiului cu aroma de Iasomie te va cuceri imediat. Acest ulei de cuticule este practic un tratament iar daca este folosit regulat mentine in mod natural frumusetea unghiilor. Este perfect si in cazul unghiilor exfoliate, iritate, crapate sau umflate deoarece reduce la minim aparitia infectiilor sau a bacteriilor.

Uleiul cu aroma de Iasomie se aplica pe toata suprafata unghiei si se maseaza delicat pana ce acesta se absoarbe complet. In cazul unghiilor foarte degradate se insista cu o cantitate mai mare de ulei pentru o hidratare in profunzime. In cazul in care se doreste indepartarea cuticulelor se recomanda folosirea unui bat din lemn cu care se impinge delicat cuticulele in sensul invers de crestere.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review