Ulei Cuticule Stilou Green Apple, Tratament Unghii

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
5,90 RON (TVA inclus) PRP: 10,00 RON
41
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Uleiul pentru cuticule cu vitamine si aroma Green Apple, ofera ingrijire unghiilor si incetineste cresterea cuticulei pe termen lung. Design-ul special al sticlutei, in forma de stilou, ajuta la aplicarea eficienta a produsului  pe marginea cuticulei.
Unghiile tale vor fi frumoase si hidratate gratie ingredientelor naturale din compozitia uleiului.
Uleiul de cuticule este un produs cosmetic ce nu ar trebui sa lipseasca din trusa de manichiura a fiecarei femei. Acesta are o textura usoara, patrunde rapid in piele si nu lasa urme inestetice. Este un remediu perfect pentru a schimba aspectul cuticulelor uscate.
Uleiul pentru cuticule a devenit o parte a procesului de manichiura-pedichiura si are rolul a mentine unghiile sanatoase si puternice. Folosirea sa regulata duce la hidratarea cuticulelor, insa trebuie sa tii cont si de alte cateva reguli de ingrijire pentru a profita de toate beneficiile acestui tratament.
In primul rand, mainile si unghiile, in special, trebuie sa fie bine curatate, spalate si uscate inainte de a incepe aplicarea uleiului. Nu te spala pe maini dupa aplicarea uleiului pentru cuticule.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review