Aspirator Unghii Colector Praf, Alb Mare 30W- Power Cyclone LUXORISE Germania

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90Ā RON (TVA inclus) 195,00Ā RON
48
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Aspiratorul Unghii Colector Praf, Alb Mare 30W- Power Cyclone LUXORISE Germania este un colector de praf cu ventilator AirTurbo puternic si eficient, si suprafata din piele PVC, ce functioneaza, de asemenea, ca suport pentru mana clientei, extrem de confortabil.


Aspiratorul Praf Unghii Power Cyclone  este un aspirator profesional, adecvat folosirii in saloanele de infrumusetare sau pentru uz personal, ce reuseste sa mentina statia de lucru curata, fara praf de unghii.


Aspiratorul Praf Unghii Power Cyclone are un design premium compact, fiind creat din materiale rezistente, pentru utilizare de lunga durata. Este dotat cu un motor puternic, ce functioneaza cu un nivel redus de zgomot, are comutator de pornire/oprire, indicator LED si functie de protectie la supratensiune.


Praful se strange in saculetii speciali, ce pot fi schimbati sau spalati. Acestia pot fi curatati simplu cu apa normala de la robinet si sunt asadar refolosibili.


Produsul este recomandat atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, avand o dimensiune corespunzatoare (model mare).


Specificatii, pe scurt:


-        Ventilator puternic


-        Motor puternic si silentios


-        Rezistent, realizat din materiale de calitate


-        Comutator ON/OFF


-        Indicator LED


-        Confortabil pentru cliente


-        Putere: 30W
Pachetul include un aspirator praf si 2 saculeti refolosibili.


Culoare: alb