Cap freza ceramica, mediu Albastru #08

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90Ā RON (TVA inclus) 100,00Ā RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Cap freza ceramica, mediu Albastru #08 si obtine o manichiura foarte ingrijita prin folosirea frezelor din ceramica de cea mai buna calitate! Freza ceramica este extrem de durabila si este potrivita pentru ambele sensuri de rotatie ale frezei electrice. Aceasta freza ceramica este facuta pe o tehnologie speciala ce evita incalzirea si este blanda cu unghiile.

Freza Ceramica este potrivita atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura, este potrivita atat pentru manichiura facuta acasa cat si pentru saloane profesionale.

Capatul Frezei este realizat din ceramica, un material recomandat de specialistii din diverse domenii precum unghii, albirea dintilor, manichiura, potrivita atat pentru uz profesional cat si pentru uz casnic.

Capatul de freza este realizat din ceramica de calitate, cu o duritate mare care mareste durata de viata a frezei. Aceasta freza ceramica pentru manichiura a fost conceputa in asa fel incat distributia caldurii mai eficienta decat in cazul frezei din metal, ceea ce sporeste durata de viata.

Cap Freza ceramica este foarte usor de curatat si de dezinfectat, se curata foarte usor cu apa curata. Capatul freza Ceramica este recomandat de specialistii din domeniu, deoarece este eficienta si va ofera posibilitatea sa va realizati manichiura intr-un timp foarte scurt.

Cel mai mare avantaj pe care il are capatul de freza ceramica este caracteristica antibacteriana, iar pe langa asta are proprietati chimice stabile.

Cod: Round Bit - M