Catifea Unghii set 15 cutiute catifea unghii pentru manichiura cu catifea, 5 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 25,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Ultima tendinta in materie de unghii o reprezinta oja de unghii cu efect de catifea. Este foarte la moda si complementeaza excelent tendintele in machiaj din aceasta perioada. De fapt nu este vorba despre o oja care da impresia de catifea, ci unghiile chiar au catifea! Cum se pot realiza simplu schiar acasa la noi unghiile cu catifea? E simplu. Trebuie sa va cumparati pudra speciala pentru unghii cu efect de catifea. Dati o forma unghiilor, dupa care aplicati oja sau gelul. Imediat dupa aplicare, inainte sa se usuce oja (gelul), aplicati pudra de catifea pe care o gasiti mai jos. Asteptati sa se usuce bine si manichiura este gata! Acum aveti o manichiura perfecta de catifea!

Foloseste catifea de unghii pentru a obtine o manichiura speciala, stralucitoare. Cromoterapia, terapia prin culoare, are efect fie ca e vorba expunere la nuantele decorului, ale hainelor sau... ale unghiilor. Testeaza, combina, joaca-te si foloseste-ti creativitatea pentru a obtine cele mai frumoase si mai vesele combinatii.

Pentru ca unghiutele de catifea sa reziste mai mult timp, se aplica peste gelul de finish si se introduce in lampa uv pentru uscare si apoi se indeparteaza ramasitele de catifea din jurul unghiei si ramane o manichiura perfecta pentru dumnevoastra.

 

Tehnica unghiilor de catifea:

Pasul.1 Se pileste usor unghia naturala astfel incat luciul natural al unghiei sa fie indepartat.

Pasul.2 Se aplica primer sau un base gel pentru o aderenta mai buna a ojei.

Pasul.3 Se aplica stratul de culoare, de oja permanenta sau normala.

Pasul.4 Dupa uscarea culorii se aplica finishul, gelul de luciu, top coat-ul si peste el se presara catifeaua, se apasa usor cu degetul pentru o buna asezare si apoi se baga in lampa uv la uscat si asta este tot.