Aspirator Unghii Colector Praf, 30W - Power Cyclone LUXORISE Germania Roz

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
99,90 RON (TVA inclus) PRP: 195,00 RON
48
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Aspirator Unghii Colector Praf, 30W - Power Cyclone LUXORISE Germania Roz este un colector de praf cu ventilator AirTurbo puternic si eficient. Are suprafata din piele PVC ce functioneaza, de asemenea, ca suport pentru mana clientei, extrem de confortabil.

Aspiratorul Praf Unghii Power Cyclone  este un aspirator profesional, adecvat folosirii in saloanele de infrumusetare sau pentru uz personal, ce reuseste sa mentina statia de lucru curata, fara praf de unghii.

Aspiratorul Praf Unghii Power Cyclone are un design premium compact, fiind creat din materiale rezistente, pentru utilizare de lunga durata. Este dotat cu un motor puternic, ce functioneaza cu un nivel redus de zgomot, are comutator de pornire/oprire si functie de protectie la supratensiune.

Praful se strange in saculetii speciali, ce pot fi schimbati sau spalati. Acestia pot fi curatati simplu cu apa normala de la robinet si sunt asadar refolosibili.

Produsul este recomandat atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, avand o dimensiune corespunzatoare (model mare).

Specificatii:

  • Ventilator puternic
  • Motor puternic si silentios
  • Rezistent, realizat din materiale de calitate
  • Comutator ON/OFF
  • Confortabil pentru cliente
  • Putere: 30W

Pachetul include un aspirator praf si 2 saculeti refolosibili.

Culoare: roz

Cod produs: LUX-900



Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review