Cap Freza Ceramica Alba Medie #11

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
59,90 RON (TVA inclus) PRP: 100,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Cap Freza Ceramica Alba Medie #11 te ajuta sa-ti realizezi o manichiura profesionala, foarte ingrijita prin folosirea frezelor din ceramica de cea mai buna calitate!
Cap Freza ceramica este extrem de durabila si este potrivita pentru ambele sensuri de rotatie ale frezei electrice. Aceasta freza ceramica este facuta pe o tehnologie speciala ce evita incalzirea si este blanda cu unghiile.
Cap freza Ceramica este realizat din ceramica, de calitate cu o duritate mai mare decat a metalului.
Acest cap freza ceramica asigura o distributie excelenta a caldurii, distributia caldurii este mai eficienta decat metalul, ceea ce sporeste durata de viata. Este foarte usor de curatat si de dezinfectat. Capatul frezei se spala pur si simplu cu apa curata, este foarte convenabil, eficient si vei obtine manichiura mult dorita intr-un timp foarte scurt.
Freza ceramica are o caracteristica antibacteriana mare, in procesul de productie adaugam un agent antibacterian anorganic astfel incat suprafata ceramicii are efect antibacterian. Poate inhiba si poate ucide persistent bacteriile si alte microorganisme.
Rezistenta acidului. Ceramica este constituita din silicat cu proprietati chimice stabile. Freza din ceramica este rezistenta la acid si alte materiale caustice.

Cod: U N C - M


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review