Freza electrica unghii profesionala XPERT PRO - LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Gri

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
319,90 RON (TVA inclus) PRP: 650,00 RON
50
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU L0279

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Freza electrica unghii X-PERT PRO LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Gri este o freza profesionala cu multiple intrebuintari. Raportul calitate-pret este excelent. Recomandata tehnicienilor de unghii din saloanele de infrumusetare si pasionatilor, aceasta pila electrica sustine realizarea unor manichiuri/pedichiuri impecabile.

Cu ajutorul sau, poti pili, grava, slefui, poliza, ascuti, lustrui sau defini patul unghial. Aceasta pila electrica profesionala te ajuta sa economisesti timpul de lucru si sa ai o mai buna precizie.

Unitatea centrala are un motor puternic si e realizata din materiale rezistente. Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta.

Aceasta pila electrica poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare. Una din cele mai bune pile electrice pentru unghii, freza X-PERT PRO obtine rezultate impecabile dupa fiecare folosire.

Pila electrica pentru unghii X-PERT PRO are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). Asta o face adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor.

Mandrina nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit usor.

Forma compacta a unitatii are mare stabilitate pe masa de lucru.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice

  • Viteza: 0-35.000 rpm
  • Putere: 65W
  • Greutate mandrina: 194g
  • Greutate totala: 1970g
  • Culoare: Gri 
  • Sens rotatie FWD / REV                                                                       
  • Cod: LUX-8500 PRO


Pachetul contine:
 

- Unitatea centrala

- Mandrina

- Suport mandrina

- Pedala

- 4 varfuri de polizare

- 1 cap de slefuit.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review