Freza Unghii Profesionala XPERT Ultra - LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
347,90 RON (TVA inclus) PRP: 850,00 RON
59
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU L0282

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Freza Unghii Profesionala X-PERT Ultra LUXORISE Germania, 35.000 RPM, culoare Black este o freza dedicata tehnicienilor de unghii profesionisti si pasionatilor de ingrijirea unghiilor. Ofera multiple intrebuintari pentru realizarea unor manichiuri/pedichiuri perfecte.

freza unghii

Freza este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si deifnirea patului unghial, micsorand timpul de lucru si marind eficienta.

Unitatea centrala are un design modern si e creata din materiale de calitate. Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare.

Pila electrica pentru unghii X-PERT Ultra are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). Astfel e adecvata atat dreptacilor cat si stangacilor. O poti folosi foarte bine si ca freza pentru cuticule. 

Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta, are greutate optima si varful subtire ce favorizeaza finetea si precizia operarii. Capul de slefuit poate fi inlocuit fara efort.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice: 

Viteza: 0-35.000 rpm

Putere: 65 W

Greutate mandrina: 194 g

Greutate totala: 2145 g

Culoare: Negru / Black

Sens rotatie FWD / REV

Cod: LUX-7500 PRO


Pachetul contine: 

- Unitatea centrala

- Mandrina

- Suport mandrina

- Pedala

- 4 varfuri de polizare

- 1 cap de slefuit.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review