Freza unghii profesionala TURBO PRO - LUXORISE Germania, 35.000 RPM, Argintiu

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
429,90 RON (TVA inclus) PRP: 900,00 RON
52
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU L2429

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Freza unghii profesionala TURBO PRO - LUXORISE Germania, 35.000 RPM, culoare Argintiu este o freza dedicata atat tehnicienilor de unghii cat si pasionatilor de ingrijirea unghiilor. Pila electrica are multiple intrebuintari pentru realizarea unor manichiuri si pedichiuri perfecte.

Freza este recomandata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial. Datorita ei, micsorezi timpul de lucru si maresti eficienta.

Unitatea centrala are un design modern si este creata din materiale de calitate. Dispune de display digital, sistem de control al vitezei, protectie la suprasarcina si oprire de siguranta. Poate fi actionata atat manual, cat si cu ajutorul pedalei incluse, pentru un mai mare confort in utilizare.

Freza are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut si comutator avansat de directie (doua sensuri de rotatie). Astfel, ea este adecvata atat dreptacilor, cat si stangacilor. 

Mandrina sa nu vibreaza in timpul utilizarii, este robusta si are greutate optima. Varful subtire favorizeaza finetea si precizia operarii. Capatul de slefuit poate fi inlocuit fara efort datorita sistemului de prindere TWIST - LOCK, rotiti in partea stanga pentru a deschide, puneti capatul de lucru dorit si rotiti in partea dreapta pentru a bloca.

Una din cele mai eficiente pile electrice de unghii, TURBO PRO te ajuta sa pregatesti orice tip de unghie la standarde inalte.

Freza electrica dispune de SENZOR de PORNIRE /OPRIRE pentru mandrina. Butonul de Sensor/ Off activeaza sau dezactiveaza senzorul. In modul activ, in momentul in care introduci capatul de mandrina in suportul de mandrina, aceasta se opreste automat. Atunci cand se ridica mandrina, ea porneste automat.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 0-35.000 rpm
  • Putere: 65 W
  • Culoare: Argintiu
  • Tensiune alimentare : 220-240 V 50Hz
  • Sens rotatie FWD / REV
  • Model : LUX-4500 PRO


Pachetul contine:

- Unitatea centrala 

- Mandrina

- Sport mandrina

- Pedala

- 4 varfuri de polizare 

- 2 capete de slefuit.

freza unghii

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review