Geanta Manichiura Fraulein38 Classy Coral

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
159,90 RON (TVA inclus) PRP: 350,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1218

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Realizată dintr-un material rezistent dar extrem de uşor, Geanta Manichiura Fraulein38 Classy Coral este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic de invidiat. Finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară realizată din piele ecologică sunt foarte uşor de curăţat.

Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii pentru produse cosmetice este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale zi de zi.

Sistemul de inchidere metalic foarte elegant deschide geanta de cosmetice în sistem “acordeon”. Astfel creează posibilitatea de a vedea tot ceea ce este înăuntru cu o singură privire! Geanta Manichiura Fraulein38 Classy Coral îţi garantează că nu va mai trebui să cauţi ceea ce ai nevoie în buzunare închise sau compartimente ascunse şi greu de accesat!

Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii pentru produse cosmetice oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.).

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta Manichiura Fraulein38 Classy Coral este exact ceea ce îţi trebuie!


Dimensiuni: 35 cm x 22.5 cm x 30.5 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review