Geanta Produse Manichiura Travel Scarlet

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 30,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Geanta Produse Manichiura Travel Scarlet este de calitate premium, are un design deosebit si este potrivita pentru toate produsele cosmetice. Este special creata pentru pastrarea obiectelor tale de machiaj si manichiura in siguranta.

Cu geanta pentru produse manichiura tip portfard, nu a fost niciodata mai usor sa-ti pui colectia de beauty in ordine. Cosmeticele tale vor fi depozitate in siguranta si sunt foarte usor de gasit, intrucat acest portfard poate fi folosit ca organizator.

Geanta pentru produse manichiura tip portfard este realizata pentru depozitarea si transportarea produselor cosmetice, indiferent ca mergi in vacanta sau la serviciu. Poti strecura cu usurinta acest portfard in geanta sau bagaje.

Geanta cosmetica are dimensiunea perfecta astfel incat sa o poti lua cu tine usor oriunde te poarta ziua. Este compartimentata si are un buzunar discret in care ai posibilitatea sa-ti depozitezi obiectele mai valoroase precum bijuteriile, cardul de credit sau banii. Datorita materialelor de calitate din care este facut acest portfard, poate fi curatat cu usurinta. 

Iti doresti sa evadezi in weekend si sa iei toate produsele cosmetice esentiale cu tine?Achizitioneaza portfardul special conceput pentru tine! Se va potrivi perfect cu toate produsele tale de beauty.

Aceasta geanta pentru pentru depozitare accesorii de manichiura va deveni accesoriul dumneavoastra preferat. Este versatil si poate fi folosit pentru a va mentine produsele in siguranta si ordonate!

Dimensiuni: 27 x 8 x 15 cm


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review