Kit Epilare Ceara Granule PRO WAX150 SensoPRO Milano - Titanio Rosa, 500 ml

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
84,90 RON (TVA inclus) PRP: 200,00 RON
57
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU K0315

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Kit Epilare Ceara Granule PRO WAX150 SensoPRO Milano - Titanio Rosa, 500 ml, ce contine urmatoarele produse:

- 1 x Incalzitor Ceara si Parafina Pro Wax 150 SensoPRO Milano, cu capacitate de 500 ml si termostat reglabil

- 1 x Ceara Epilat Elastica Granule SensoPRO Milano cu Titanio Rosa - 500g 

- 1 x Ulei dupa epilare Musetel SensoPRO Milano ce hidrateaza pielea si reduce aparitia inflamatiilor, 100 ml

- 10 x Spatule din lemn pentru aplicare ceara, deosebit de utile in ritualul de epilare.

Respectati intotdeauna modul de utilizare.
   Mod de utilizare:
Epilare cu ceara:

1. Asaza incalzitorul pe o suprafata dreapta si rezistenta la temperatura;
2. Conecteaza incalzitorul la priza, apoi toarna cantitatea de ceara dorita in recipientul incalzitorului si pune capacul;
3. Apasa butonul ON/OFF si seteaza incalzitorul la temperatura maxima cu ajutorul butonului “+”. Pana ce atinge temperatura setata , incalzitorul va reda o lumina intermitenta in 3 culori. Aparatul va mentine temperatura setata timp de 2 ore.
4. Incalzeste ceara pana devine complet lichida, apoi pastreaz-o constant la o temperatura medie. Amesteca din cand in cand pentru a verifica soliditatea, ceara este gata de aplicare cand devine cremoasa (supravegheati constant ceara in momentul incalzirii).
5. Asigura-te ca temperatura cerii este confortabila pentru pielea ta. Poti face un test pe o mica portiune a pielii pentru a evita arsurile.
6. Incepe prin curatarea pielii cu Lotiunea înainte de Epilare SensoPRO Milano. Asigura-te ca pielea este complet uscata inainte de aplicarea cerii.
7. Foloseste o spatula pentru a aplica ceara in directia cresterii firelor de par, asteapta cateva secunde pentru a se întari ceara si apoi trage rapid in sens invers cresterii firelor de par.
8. Aplica Ulei dupa Epilare pentru a indeparta reziduurile de ceara si pentru a reduce roseata si iritatiile pielii. Evita expunerea la soare sau la bai fierbinti timp de cateva ore dupa epilare pentru a preveni iritatiile suplimentare.
9. Dupa utilizare, deconecteaza incalzitorul de la priza si curata-l pentru a indeparta resturile de ceara cazute pe acesta.

Ceara si parafina se folosesc exclusiv pentru uz extern. A nu se aplica pe piele sensibila, afectata de leziuni sau pe zone sensibile. A nu se lasa la indemana copiilor . A se evita supraincalzirea. Se recomanda incalzirea precauta. ATENTIE: foarte fierbinte, poate cauza arsuri!
 Conditii de pastrare:
Nu lasati produsul (ceara sau parafina) deschis si nefolosit pentru perioade mari de timp. A se pastra in spatii reci, uscate si aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, a umezelii , a materialelor cu potential agresiv, eventuale lovituri, zgarieturi sau deformari.

Se beneficiaza de garantia legala de conformitate asa cum aceasta este reglementata de dispozitiile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificarile si completarile ulterioare coroborate cu dispozitiile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review