Oja Semipermanenta Termica SensoPro Milano 10ml - #003 Brown Mauve

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
17,90 RON (TVA inclus) PRP: 35,00 RON
48
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU S1429

Descriere

Descopera cel mai nou trend in domeniul ingrijirii si frumusetii in materie de manichiura: oja care isi schimba culoarea. Este vorba despre oja termica semipermanenta. Principalul avantaj, pe langa rezistenta pe unghii, este caracteristica de a-si modifica culoarea in functie de temperatura exterioara (ai doua culori intr-o singura oja).

Iti recomandam o oja semipermanenta termica la un pret foarte bun: SensoPro Milanocolectia Thermo. Aceasta oja isi schimba culoarea in apa, dar si in exterior la diferente de temperatura (apa rece-apa calda, temperatura exterioara rece - cald).

Modalitatea de aplicare:

Oja Semipermanenta Termica SensoPro Milano 10ml - #003 Brown Mauve, are rezistenta unei oje semipermanente, de la 3 la 4 saptamani.

Aplicarea ei presupune:

-pilirea unghiei

-aplicarea unui primer cu uscare la aer (dupa aplicare se lasa 30 de secunde sa se usuce la aer)

- dupa primer se aplica basecoat (se usuca in 120 secunde in lampa UV sau in 30 secunde la o lampa led)

-urmeaza aplicarea stratului de culoare (sau 2 straturi) si se usuca la fel ca si solutia de basecoat

-ultima etapa consta in aplicarea unui gel de finish - topcoat , care tot la fel se usuca la lampa.

Finisajul este lucios.

Oja semipermanenta termica SensoPro Milano se poate aplica atat pe unghii naturale, cat si pe unghii false, avand aceeasi acoperire perfecta si rezistenta crescuta.
Se recomanda atat utilizarii in saloanele de manichiura, cat si acasa (cu singura conditie sa aveti o lampa UV sau led).
Are o textura asemanatoare unei oje clasice si o pensula de calitate, deci aplicarea este extrem de simpla si asigura o acoperire uniforma.
Daca vrei sa urmezi ultimele tendinte in manichiura sau doar sa incerci ceva nou si interesant, poti incerca Oja Semipermanenta Termica SensoPro Milano 10ml -#003 Sparkle Blue ce isi va schimba culoarea odata cu temperatura exterioara. 
Odata aplicata, oja se schimba de la o nuanta de maro la o nuanta de mov , in functie de alternanta rece-cald (pana la 23 de grade Celsius are nuanta de baza, apoi cu cat temperatura creste, se va schimba din ce in ce mai mult).

SensoPRO Milano este brandul ce iti aduce oje semipermanente de calitate premium ce sunt folosite de profesionisti si in saloanele de manichiura.

Cantitate: 10ml


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review