Paiete Unghii Model Stelute Pline - Set 12 Bucati

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 25,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set paiete in forma de stelute, cu sclipici - accesorii nail art pentru manichiura si pedichiura, 12 culori diferite, folosite in ornamentarea manichiurii, atat pentru unghiile naturale cat si pentru unghiile false.

Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina  - ideale pentru a-ti infrumuseta manichiura sau pedichiura. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicarea unui lac traditional, paietele se aplica pe stratul proaspat dat, inainte ca acesta sa se usuce. Acestea se preseaza bine si se sigileaza unghia cu lac  incolor.

Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta este apoi reflectata in zeci de nuante spectaculoase.

Produsul poate fi aplicat atat pe lacurile de unghii clasice, oja semipermanenta si gel UV, cat si pe acryl. Se recomanda sigilarea cu un top coat, pentru o mai buna rezistenta in timp.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review