Paletar unghii evantai 150 pozitii pentru exersare si expunere, Transparent

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
12,90 RON (TVA inclus) PRP: 28,00 RON
53
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G2719

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Paletar unghii evantai 150 pozitii pentru exersare si expunere, Transparent - un nou concept ce vorbeste despre eficienta! Fiecare paletar individual ofera nu unul, ci trei tipsuri pentru exersare si prezentare.

Intregul paletar este format din 50 betisoare a cate 3 tipsuri. Sunt organizate pe un inel pentru a crea efectul de evantai. Astfel, clientele pot consulta fiecare model in parte cu aceeasi atentie.

Prezentarea speciala cu 3 tipsuri pe un paletar permite gruparea modelelor asemanatoare. Pentru a satisface toate gusturile, aranjeaza 2 variante ale modelului original pe acelasi paletar. Astfel, te adresezi si femeilor indraznete si celor discrete in acelasi timp!

Paletarul de unghii ofera posibilitatea de a expune modele de unghii, picturi acrilice sau poate fi folosit si ca prezentare de culoare pentru lacuri sau oje. Cele 150 de palete din plastic de tip unghii false sunt transparente. 

Prezinta-ti in lumina reflectoarelor colectia de lacuri, geluri sau oje doar cu Paletar unghii evantai 150 pozitii pentru exersare si expunere, Transparent!


Cumparate frecvent impreuna

Detalii

SKU
G2719
Categorii
Filtreaza Accesorii
Practica / Paletare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review