Parafina Cosmetica SensoPRO Milano, Piersica 500g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU S1912

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Parafina Cosmetica SensoPRO Milano, Piersica 500g este ideala pentru imbunatatirea aspectului general al pielii mainilor si picioarelor.
Tratamentul cu parafina hidrateaza pielea in profunzime, ajuta la stimularea circulatiei sangvine si previne imbatranirea acesteia. Inainte de efectuarea tratamentului este indicata curatarea atenta a pielii.

Mod de utilizare:
1. Portioneaza parafina si asaza cantitatea dorita în recipientul încalzitorului, apoi pune capacul.
2. Seteaza incalzitorul la temperatura maxima si incalzeste parafina pana cand aceasta devine complet lichida, apoi seteaza încalzitorul la temperatura medie si astepta ca temperatura parafinei sa fie confortabila pentru pielea ta. Poti face un test pe o mica portiune a pielii pentru a evita arsurile (supravegheati constant parafina in momentul incalzirii).
3. Inainte de aplicarea parafinei trebuie sa: dezinfectezi zona dorita, sa masezi usor cu o crema exfolianta si sa clatesti cu apa calduta, apoi aplica un strat gros de crema hidratanta si maseaza usor.
4. Cand parafina ajunge la o temperatura suportabila, aplica pe zona dorita cu o pensula/spatula speciala pentru parafina.
5. Dupa acoperirea completa cu parafina, introdu manile/picioarele mai intai intr-o manusa/soseta de unica folosinta, apoi in manusile/sosetele din bumbac pentru parafina.
6. Asteapta 30min. si îndeparteaza parafina.
7. La final aplica un strat de crema hranitoare și maseaza usor.

ATENȚIE! A nu se folosii de persoanele cu sensibilitate!

Parafina se foloseste exclusiv pentru uz extern. A nu se aplica pe piele sensibila, afectata de leziuni sau pe zone sensibile. A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita supraincalzirea. Se recomanda incalzirea precauta.
ATENTIE: foarte fierbinte, poate cauza arsuri!
Conditii de pastrare:
Nu lasati parafina deschisa si nefolosita pentru perioade mari de timp. A se pastra in spatii reci, uscate si aerisite, ferite de lumina directa a soarelui, a umezelii , a materialelor cu potential agresiv, eventuale lovituri, zgarieturi sau deformari.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review