Pila Electrica Profesionala Marathon PRO - LUXORISE Germania, 35.000 RPM - Roz

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
427,90 RON (TVA inclus) PRP: 780,00 RON
45
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Pila Electrica Profesionala Marathon PRO - LUXORISE Germania are o viteza de pana la 35.000 rotatii pe minut. Este o pila electrica premium, una dintre cele mai puternice de pe piata. Tehnicienii de unghii din intreaga lume recomanda acest model.

Unitatea de baza compacta beneficiaza de un motor puternic (60 W), sens de rotatie ajustabil stanga/dreapta si sistem de protectie automat. Viteza de rotatie a acestei pile electrice este foarte usor de schimbat datorita butonului de reglaj dispus central. 

Mandrina cu varf subtire si mecanism Twist Lock lucreaza silentios, fara vibratii, cu atentie pentru fiecare operatiune efectuata. E adecvata pentru pilire, gravare, slefuire, polizare, ascutire, lustruire si definirea patului unghial.

Pila Electrica Profesionala Marathon PRO - Luxorise Germania e realizata din materiale de calitate: ABS si metal. Poate fi folosita cu ajutorul pedalei cu sistem antialunecare.

Sfaturi utile pentru o folosire indelungata:
Cand freza nu este folosita, aveti grija ca aceasta sa fie oprita de la butornul OFF. Nu este suficient ca modul de lucru sa fie dat la 0.
Pentru fiecare schimbare a sensului de rotatie setati mai intai viteza de rotatie la 0 apoi apasati butonul de Reverse / Forward. Nu apasati butonul de Reverse / Forward in timpul functionarii. Exista riscul ca mandrina sa se arda.

Specificatii tehnice:

  • Viteza: 35.000 RPM
  • Putere: 60 W
  • Culoare: Roz
  • Greutate: 1500 g
  • Cod produs: LUX-6300


Pachetul contine:

- Pila electrica profesionala

- Mandrina

- Pedala

- 6 varfuri de polizare

- 6 capete de slefuit

- Manual de utilizare.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review