Set 12 Pensule Manichiura Unghii False SensoPRO Strawberry Puffs

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
21,90 RON (TVA inclus) PRP: 40,00 RON
45
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 12 Pensule Manichiura Unghii False SensoPRO Strawberry Puffs este colectia completa de ustensile care te ajuta sa lucrezi cu gel UV, acryl si decoratiuni nail art. Datorita lor, vei putea construi manichiura tehnica pe care sa o umpli de culoare si forme atractive. 

Se recomanda curatarea pensulelor dupa fiecare utilizare.

Setul de pensule unghii contine:

  • 5 pensule nail art - pensulele rotunde cu varf subtire si in V pot sa realizeze cu usurinta cele mai minutioase desene pe unghiile tale.
  • 3 pensule aplicare gel UV - doar cu aceste pensule poti stapani tehnica de construire a unghiilor tehnice din gel la perfectie.
  • 1 pensula limba de pisica pentru acryl - forma sa speciala o recomanda pentru orice tip de vopsele acrylice. Cu ajutorul ei, vei putea realiza 3D nail art.
  • 1 pensula one strokevarful triunghiular din peri desi ce te ajuta sa controlezi de minune 2 culori de acryl in acelasi timp pentru tehnica one stroke.
  • 1 pensula evantai - Aceasta pensula pentru unghii in forma de evantai este special conceputa pentru aplicarea pulberilor fine si a altor solutii in strat uniform. Economiseste timp prin eficienta sa la a indeparta excesul de produs de pe unghii.
  • 1 punctator - Instrumentul este deosebit de util pentru a crea puncte pe unghie cu precizie. Accesoriul de manichiura este utilizat in nail art sau pictura, oferind originalitate lucrarii tale.

Alege Set 12 Pensule Manichiura Unghii False SensoPRO Strawberry Puffs pentru o colectie completa de instrumente de calitate cu care sa construiesti unghii tehnice si sa le decorezi profesional! 


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review