Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N01

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
16,90 RON (TVA inclus) PRP: 35,00 RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G0980

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N01 este conceput special pentru a te inspira in a obtine o manichiura completa! Setul contine stilou Baby Boomer cu 2 capete unul cu stampila de silicon si unul cu buretel special, matrita metalica si racleta dubla ce poate fi folosita si ca matrita. 

Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N01 este usor de folosit, atat de rofesionisti cat si de amatori, fiind la indemana oricui. Buretele are o textura foarte fina.
Tehnica Baby Boomer are la baza trecerea in degrade dintre baza unghiei si varful ei. Aceasta tehnica a devenit un trend in manichiura si se poate spune ca este un upgrade al french-ului, care poate fi fundalul perfect pentru orice tip de decoratiune.

Matrita pentru stampile unghii este folosita atat pentru unghiile naturale cat si cele cu gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Culorile si modelele diferite fac ca manichiura ta sa fie cu adevarat originala.

Curatarea buretilor si a matritelor se poate face cu cleaner-ul pe care il folosesti de obicei. La final, sterge-le cu un servetel din hartie. Instrumentele se utilizeaza complet uscate.

Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review