Set 5 Punctatoare pentru Unghii The White Five, calitate premium

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
19,90 RON (TVA inclus) PRP: 45,00 RON
55
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 5 Punctatoare pentru Unghii The White Five, calitate premium se bucura de un design impecabil, creat special pentru decorarea manichiurii tehnice sau naturale cu forme rotunde.

Fiecare instrument are doua capete de dimensiuni diferite pentru a oferi posibilitati multiple de creatii nail art. Cu noul set, este usor sa decorezi cu puncte si linii fine atat unghiile naturale cat si unghiile false.

Calitatea premium se observa prin usurinta cu care manevrezi punctatoarele in lucrarile tale de precizie. Manerul ergonomic ramane stabil si confortabil in mana pe toata durata utilizarii.

Cu acest set de punctatoare pentru unghii, ai la dispozitie o mai mare gama de modele de manichiuri: colorare cu efect de marmura, cercuri de marimi diferite si puncte perfecte pe care le poti intinde in petale de flori pentru modele finute de unghii. 

Astfel, poti realiza rapid modele si tipare de baza pentru o manichiura reusita. Formele obtinute le poti combina cu alte accesorii de nail art precum strasuri, paiete, glitter, etc. 

Fii creativa cu Setul 5 Punctatoare pentru Unghii The White Five, calitate premium


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review