Set 7 Pensule Pictura Unghii White Pearl

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) PRP: 25,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

S-ar putea sa-ti placa si...

Descriere

Setul 7 Pensule Pictura Unghii White Pearl asigura constructia unghiei false, aplicarea eficienta pe unghie a ojei clasice, a ojei semipermanente sau a gelului UV si realizarea oricarui tip de pictura pe unghii si nail art.

In diferite forme si modele, realizate din materiale de calitate superioara, acestea iti vor oferi precizia de care ai nevoie.

Colectia de instrumente manichiura contine pensule de calitate pentru trasarea liniilor de nail art cu precizie, pentru constructia unghiilor tehnice cu gel si pentru aplicarea glitterului sau a altor pulberi fine. Lungimile diferite, varfurile evantai, ascutite, drepte sau in unghi, modelele plate sau rotunde acopera toate tipurile de lucrari pe care o manichiura profesionala le cere.

Pensulele cu varf subtire sunt folosite pentru detaliile fine, pentru pictat modele de mici dimensiuni, cele cu varful drept se folosesc pentru manichiura french, in timp ce pensulele stufoase sunt utilizate pentru curatat resturile ramase ori pentru crearea modelelor ombre.

Setul 7 Pensule Manichiura Unghii False si Pictura Unghii White Pearl contine pensule flexibile, ce nu lasa urme pe modele.Pot fi intrebuintate atat in saloanele profesionale, cat si acasa, de catre pasionatele de nail art si manichiura.

Se recomanda curatarea lor dupa fiecare utilizare, cu ajutorul dizolvantului de oja, pentru pastrarea igienei si prelungirea eficacitatii lor.


Cumparate frecvent impreuna

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review