Geanta Manichiura din Aluminiu SensoPRO Milano, Diamond Red

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
159,90 RON (TVA inclus) 350,00 RON
54
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU S1482

Descriere

Geanta Manichiura din Aluminiu SensoPRO Milano, Diamond Red este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic de invidiat. Finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară sunt foarte uşor de curăţat. Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale de zi cu zi.

Cele două compartimente triple laterale te vor ajuta să îţi depozitezi în mod util toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.).

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta Manichiura din Aluminiu LUXORISE, Diamond Red este exact ceea ce îţi trebuie!

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Manichiura din Aluminiu SensoPRO Milano, Diamond Red! Îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată!


Dimensiuni: 36cm x 28cm x 24cm