Decantor ceara Traditionala - Incalzitor Ceara Parafina Profesional 3L

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) 300,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Decantor ceara Traditionala - Incalzitor Ceara Parafina Profesional 3L ce are o putere maxima de 350W si capacitatea cuvei interioare de maxim 3 L. Ceara se incalzeste la maxim 55-65 de grade Celsius, dar temperatura poate urca in timpul utilizarii butonului pana la 110 grade. Compartimentul special pentru ceara este prevazut cu termostat reglabil.
Decantorul este ideal de achizitionat, deoarece poate fi folosit in multiple scopuri.

Utilizarea traditionala pentru epilare:
- Dupa ce se incalzeste in decantor, ceara este luata cu o spatula de lemn de unica folosinta si se aplica pe zonele de epilat

Mod de utilizare al decantorului pentru ceara traditionala, pentru tratamentul cu parafina:

- Curatati bine zona pe care doriti sa o inveliti in parafina.

- Introduceti parafina in aparat si apasati butonul de "Power". In prealabil, verificati ca incalzitorul este conectat la curent electric.

- Cand parafina este bine incalzita, testati o picatura pe incheietura pentru a ajusta temperatura suportata de corpul dvs.

- Intindeti parafina pe zona dorita pana cand mana (de exemplu) este perfect incrustata intr-un strat generos de produs. Apoi, inveliti cu o manusa din plastic sau bumbac. Prin efectul de sauna creat, vitaminele si colagenul din parafina vor intra in piele mult mai repede, lasand-o fina si hidratata.

- Dupa racirea parafinei, dati jos manusa si desprindeti parafina ramasa pe mana.


Perfect atat pentru uz profesional cat si personal, in intimitatea casei dumneavoastra. Fiind fabricat din materiale din inox, decantorul asigura igiena maxima. Fiind decantor, asiura limpezirea completa a cerii dupa ce a fost utilizata

Achizitioneaza acum Decantor ceara Traditionala - Incalzitor electric pentru ceara pentru o ingrijirea ta!

Voltaj: 220~240V / 110V~60Hz
Frecventa: 50/60HZ
Dimensiuni: 17,5 cm x 13 cm x 17,7 cm