Paiete Unghii Model Discuri Multicolore Bubbly

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
4,90Ā RON (TVA inclus) 25,00Ā RON
80
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Insufleteste orice manichiura cu Paiete Unghii Model Discuri Multicolore Bubbly! Ideal pentru manichiura si pedichiura, setul intr-o multitudine de culori schimba instantaneu unghiile naturale si unghiile false.

Accesoriile nail art sunt un ornament festiv ce inveselesc modelele de manichiura. Necesita doar un strop de dexteritate pentru a le manevra cu precizie cu penseta.
Fiecare element de decoratiune pentru unghii al setului reflecta lumina  - ideale pentru a-ti infrumuseta manichiura sau pedichiura. Paietele pentru unghii in culori indraznete si vibrante au reflexii metalizate ce te ajuta sa scoti in evidenta stilul pe care il abordezi. Daca alegi aplicarea unui lac traditional, paietele se aplica pe stratul proaspat dat, inainte ca acesta sa se usuce. Acestea se preseaza bine si se sigileaza unghia cu lac  incolor.

Paietele se deosebesc de alte elemente de nail art prin proprietatile lor unice de a capta lumina soarelui. Aceasta este apoi reflectata in zeci de nuante spectaculoase.

Produsul poate fi aplicat atat pe lacurile de unghii clasice, oja semipermanenta si gel UV, cat si pe acryl. Se recomanda sigilarea cu un top coat, pentru o mai buna rezistenta in timp.