Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N05

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
16,90Ā RON (TVA inclus) 35,00Ā RON
51
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU G1002

Descriere

Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N05 este conceput special pentru a te inspira in a obtine o manichiura completa! Setul contine stilou Baby Boomer cu 2 capete unul cu stampila de silicon si unul cu buretel special, matrita metalica si racleta dubla ce poate fi folosita si ca matrita.

Set 3 in 1 Baby Boomer / Ombre cu maner alb argintiu + Matrita XY- N05 este usor de folosit, atat de profesionisti cat si de amatori, fiind la indemana oricui. Buretele are o textura foarte fina.
Tehnica Baby Boomer are la baza trecerea in degrade dintre baza unghiei si varful ei. Aceasta tehnica a devenit un trend in manichiura si se poate spune ca este un upgrade al french-ului, care poate fi fundalul perfect pentru orice tip de decoratiune.

Matrita pentru stampile unghii este folosita atat pentru unghiile naturale, oja semipermanenta, gel, oferindu-le un aspect mai elegant si de efect. Culorile si modelele diferite fac ca manichiura ta sa fie cu adevarat originala.

Curatarea buretilor si a matritelor se poate face cu cleaner-ul pe care il folosesti de obicei. La final, sterge-le cu un servetel din hartie. Instrumentele se utilizeaza complet uscate.