Sterilizator UV Germix, sterilizator ustensile cu sertar

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
139,90 RON (TVA inclus) 200,00 RON
30
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Sterilizator UV coafor Germix, sterilizator ustensile cu sertar (lampa cu ultraviolete), antigermeni, antibacterian, pentru sterilizarea accesoriilor de coafor/frizerie: foarfeci, perii, piepteni - New Germix


Dimensiuni sterilizator coafor: 20x40x24 cm

Tensiune alimentare: 220-240V ~50 HZ


AVERTIZARI GENERALE

1.Curatarea sterilizatorului coafor cu ultraviolete se face cu o carpa umeda, fara substante ce contin acetona sau alcool.

2. Sterilizatorul coafor este prevazut cu un starter, in cazul in care acesta se defecteaza si trebuie schimbat, asigurati-va ca aparatul este oprit si scos de la sursa de curent.

3. Sterilizatorul coafor corespunde Normelor EU, intrate in vigoare in 01.01.1997.

MOD DE FOLOSIRE

1. Apasati intrerupatorul pentru pornire, iar ledul verde va indica faptul ca serilizatorul este sub tensiune.

2. Sertarul instrumentelor de lucru trebuie sa fie impins bine pina in spate. Numai la o inchidere corecta, lampa UV (lampa cu ultraviolete) intra in functiune.

3. Acest sterilizator coafor garanteaza distrugerea germenilor si bacteriilor care apar la locul de munca, in conditii normale de igiena si curatenie.Timpul minim de actionare este de 1 ora.

4. Tragerea sertarului duce la intreruperea functionarii lampii cu UV (ultraviolete), introducerea sertarului duce la refunctionarea lampii cu UV, fara sa fie actionat butonul principal de pornire al sterilizatorului.

5. Dupa intrebuintare, se recomanda inchiderea intrerupatorului principal, pentru ca sterilizatorul coafor sa nu ramana sub tensiune.