Freza Unghii Profesionala - Pila Electrica Unghii False 30.000 RPM - Grey Touch

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
214,90 RON (TVA inclus) 350,00 RON
38
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Freza Unghii Profesionala - Pila Electrica Unghii False pentru manichiura! Freza electrica pentru unghii este un aparat inovator care te ajuta sa-ti faci o manichiura perfecta acasa. Foarfecele pentru unghii sunt foarte periculoase, mai ales cand vine vorba de taiatul unghiilor la copii.


Cu freza electrica unghii va ajuta sa va taiati unghiile cu precizie si fara durere, freza electrica detine o lama de siguranta fata-verso care se roteste cu 10 rmp si totusi, datorita pozitiei sale si muchiilor taioase special proiectate, este imposibil sa av taiati.

Freza electrica unghii profesionala ofera un confort real si pentru persoanele in varsta sau pentru persoanele cu probleme de vedere sau pentru cei cu probleme de mobilitate.
In doar cateva secunde orice poate avea unghii perfecte, fara durere, freza electrica unghii detine un cap detasabil.

Pila electrica
este echipata cu un micromotor de ultima generatie a carui turatie se poate regla fin si precis, in timp ce zgomotul motorului este redus semnificativ. Unitatea centrala dispune de butoane pentru reglarea sensului de rotatie si a turatiei ce ajunge la peste 30.000 rotatii/minut. Controlul se poate realiza atat manual, cat si cu piciorul cu ajutorul pedalei. Sistemul twist-lock asigura o prindere usoara si rapida a capetelor de lucru. Pachetul contine si 6 freze de diamant + un suport pentru banda pila.