Geanta Manichiura Fraulein38, Black

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
149,90 RON (TVA inclus) 300,00 RON
50
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Geanta Manichiura Fraulein38, Black este realizată dintr-un material rezistent dar extrem de uşor, Geanta Manichiura Fraulein38, Black - calitate premium Germania - este perfectă pentru rutina ta zilnică. Deține un spaţiu excelent de transport şi depozitare a produselor cosmetice, de manichiură și hairstyling.

Designul englezesc îi conferă un aspect classy-chic de invidiat. Finisajul lăcuit precum şi căptuşeala interioară realizată din piele ecologică sunt foarte uşor de curăţat.

Mai mult, sistemul de organizare al produselor în interiorul genţii este extrem de practic. Acesta promite să se ridice la standardele tale zi de zi.

Cele două fermoare laterale deschid geanta de cosmetice în sistem “acordeon”. Astfel creează posibilitatea de a vedea tot ceea ce este înăuntru dintr-o singură privire! Geanta Manichiura Fraulein38, Black îţi garantează că nu va mai trebui să cauţi ceea ce ai nevoie în buzunare închise sau compartimente ascunse şi greu de accesat!

Cele două compartimente duble laterale te vor ajuta să îţi depozitezi rapid toate cosmeticele necesare. În plus, compartimentul adânc de la baza genţii oferă posibilitatea de depozitare a obiectelor mai voluminoase (sticluţe, borcănaşe, lampă UV etc.).

Lucrezi în domeniul beauty şi ai nevoie să îţi organizezi toate produsele şi ustensilele folosite, fără bătăi de cap? Nimic mai simplu! Fie că eşti cosmeticiană, make-up artist, hair stylist sau manichiuristă, această geantă se va dovedi a fi perfectă pentru tine!

Eşti pasionată de machiaj, cosmetică şi ai o colecţie impresionantă de produse care nu îşi mai găsesc locul prin port-farduri sau gentuţe neîncăpătoare? Geanta Manichiura Fraulein38, Black este exact ceea ce îţi trebuie!

Adaugă o notă de profesionalism organizării produselor tale cosmetice cu Geanta Manichiura Fraulein38, Black! Îţi garantăm că va fi ultima achiziţie de acest fel de care vei avea nevoie vreodată!