Lampa Profesionala CCFL + LED de 48W cu Timer si Senzor de prezenta, Black PRO

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
379,90 RON (TVA inclus) 750,00 RON
49
Transport Gratuit
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Lampa LED profesionala de mare putere si Neon CCFL 48W este ideala pentru uscarea gelurilor UV, a gelurilor LED si a ojei semipermanente in cel mai scurt timp ! Lampa dispune de timer de operatii pe 3 pozitii (10, 20, 30 secunde) si senzor de prezenta ce se activeaza la introducerea mainilor in interiorul lampii. Lumina rece emisa de lampa LED/CCFL nu este nociva pentru vedere sau piele, iar folosirea acesteia nu dauneaza in nici un fel corpului uman ! Durata de viata a ledurilor este de peste 50.000 de ore iar timpul de uscare al produselor este extrem de scurt !

Lampa LED dispune de suport detasabil pe baza de magneti, acesta putand fi desfacut foarte usor pentru realizarea unei pedichiuri.

Cu ajutorul unei lampi cu LED si Neon CCFL, consumul de electricitate va fi redus cu 60% iar timpul de uscare a produselor se va scurta considerabil de la 2-3 minute la pana la 15-30 de secunde per strat ! Mai mult, lampa nu se incalzeste desi puterea sa este cu mult peste cele LED sau Neon din aceeasi clasa.

Certificat de garantie.

Dimensiuni: 29 x 24 x 11.5 cm