Decoratiune Unghii Folie Cameleon Copper

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
14,90 RON (TVA inclus) 25,00 RON
40
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?

Descriere

Decoratiune Unghii Folie Cameleon Copper este un produs modern ce va oferi manichiurii tale reflexii de senzatie. Se poate aplica pe unghiile construite din gel UV sau acryl, fiind perfect pentru obtinerea decorurilor pe suprafetele plate.
Decoratiune Unghii Folie Cameleon Copper rezista foarte bine pe unghii, este nevoie doar de o sigilare corespunzatoare cu Top Coat. Textura este de calitate superioara, sub forma de foite fine, se usuca foarte repede, adaugand manichiurii tale reflexii deosebite.

In cazul utilizarii pe unghii cu gel, dupa uscarea gelului, aplicam cu pensula acesti fulgi printr-o usoara tamponare. Aplicarea fulgilor se face din abundenta prin tamponare, iar apoi se preseaza si se freaca usor cu degetul uscat pana se obtine efectul mirror dorit.

Decoratiune Unghii Folie Cameleon Copper poate fi folosita pe unghii colorate intr-un strat subtire sau mai gros, sau pe unghii transparente, albe sau colorate in culori pastel, la fel in strat subtire sau mai gros, dupa preferinte